Natočí Chris Hemsworth dalšího film Thor? A Thor ve třetím filmu bude zábavný

Budeme Chrise vídat jako Thora i dál?

Fanouškům bylo naznačeno něco děsivého, v Avengers: Infinity War se rozloučí několik oblíbených postav. Samozřejmě se zatím neví, kdo by to mohl být (i když se o tom zběsile spekuluje).

Mnoha lidem by určitě hodně chyběl Thor (Chris Hemsworth). Dobrou zprávou je, že přežije události v Thor: Ragnarok, to je jasné z toho, že se objeví v Avengers: Infinity War (společně s Hulkem a Lokim), kteří se odehrávají po Thor: Ragnarok.

Otázkou ale je, co bude s Thorem pak. Na víkendovém Comic-Conu Chris odpověděl na otázku MTV zda ví, jak dopadne současná verze Thora následovně: "Tak trochu. Kdoví, pokud si koupíte dost lístků na tenhle film, možná pro vás udělám další."

To zní relativně nadějně, i když to automaticky nemusí znamenat, že Thor přežije události v následujících dvou filmech Avengers. Tvůrci a herci mají ve zvyku mlžit, aby divákům neprozradili něco, co nemají.

SOUVISEJÍCÍ: SKVĚLÁ UPOUTÁVKA NA THOR: RAGNAROK

Na to, jak to s Thorem dopadne si musíme počkat do 2. května 2019, kdy mají premiéru čtvrtí Avengers, o zhruba rok dříve (3. května 2018) se do kin dostanou Avengers: Infinity War a Thor: Ragnarok bude k vidění už letos 26. října.

A právě ve filmu Ragnarok bude Thor zábavným chlapíkem. Ostatně, celý film, i když se v něm budou odehrávat dramatické události, nebude postrádat odlehčený nádech. Podělil se o to režisér Taika Waititi:

"Tón bude zábavný. Chtěl jsem natočit dobrodružství, kdy lidé opustí kino a budou v povznesené náladě a budou mít dojem, že prožili dobrodružství, které bylo zábavné a dobře se pobavili. Chci prostě tímto filmem lidi pobavit. Když se podíváte na obsazení, jsou všichni krásní, všichni jsou talentovaní, všichni jsou zábavní, nemohl jsem mít větší štěstí, pokud jde o obsazení. A hlavně s Chrisem. Je jedním z nejvtipnějších lidí, které znám a toho jsme chtěli opravdu využít a opravdu se na tuhle jeho stránku napojit. Uvidíte verzi Thora, který je více zábavný a vlastně si myslím, že i více zamilováníhodný. Verze Thora, kterou budou mít lidé rádi."

Je tedy zajímavé film s názvem Ragnarok obohatit o nadhled, ale podle trailerů to vypadá, že to bude fungovat a to skvěle, takže já nemám žádných námitek. Co vy?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat