Seriálové střípky: Teorie velkého třesku bude mít vlastní chemickou sloučeninu. Toma Feltona nebude dál pravidelně vídat ve Flashovi

A herečka z Flashe míří do seriálu Taken.

Nejdříve začneme smutnou zprávou. Ve třetí řadě komiksového seriálu The Flash jsme pravidelně vídali Toma Feltona v roli Juliana Alberta, ne zrovna příjemného, ale nakonec nápomocného kolegu Barryho (Grant Gustin). Bohužel, Toma ve čtvrté řadě už potkávat nebudeme.

Tom Felton jako Julian Albert
Respektive určitě ne tak často, jak jsme byli zvyklí. Herec se možná objeví, ale pouze jako hostující postava.

Čtvrtá řada startuje 10. října.

Pokud jste si oblíbili jinou herečku z Flashe, Jessicu Camacho (Gypsy), tak vás jistě potěší, že ta získala roli bývalé armádní kapitánky Santany v seriálovému prequelu k filmům 96 hodin nazvaném Taken. Ve druhé řadě by se měla herečka objevovat pravidelně.

Nová série začne 27. února 2018.

The Big Bang Theory je extrémně populárním sitcomem a navíc se (alespoň v minulosti) výrazně věnoval vědeckým tématům a tak není až takovým překvapením, že vznikla chemická sloučenina, která se seriálem inspirovala.

Dvojice Na Hyun Jo a Paul Canfield z Iowa State University se inspirovala Teorií velkého třesku, kde byl použit legendární termín Bazinga a v daném dílu byly také k vidění na tabuli prvky gallium, zinek a baryum. A tak pánové vytvořili chemickou sloučeninu BaZnGa.

Oblíbený sitcom se s jedenáctou řadou vrátí 25. září, 2. listopadu pak bude mít premiéru prequel Young Sheldon.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat