Přetočení některých scén u Justice League prý bude stát obrovskou sumu

Kolik?

V dnešní době je běžné, že u filmů dochází k dotáčkám a přetáčkám, ale v případě Justice League se mluví o tom, že dodatečné předělávky budou poměrně velké. Jen pro informaci, na starost si je vzal režisér Joss Whedon, poté, co mu Zack Snyder předal žezlo, aby se mohl po smrti dcery věnovat rodině.

Warner Bros. sice nepotvrdilo, že by měly být přetáčky extra výrazné, ale proslýchá se, že nepůjde o pár záběrů a údajně vyjdou na hodně masitých 25 milionů dolarů. Běžně jsou náklady na přetáčky zhruba poloviční (někdy i čtvrtinové).

Kromě toho prý dodatečné natáčení zabere až dva měsíce, což je výrazně déle, než je zvykem (klasicky jsou to dva max tři týdny).

Podle některých zdrojů budou z původního filmu použity hlavně akční scény, Joss Whedon pak dostal za úkol vylepšit dialogy a celkově příběhovou linii Ligy spravedlnosti.

Problémem ale je, že Henry Cavill a Ezra Miller pracují na jiných projektech, takže bude náročné sladit jejich časové rozvrhy s plánem dotáček.

Vtipné je to, že v případě Cavilla budou zřejmě muset specialisté na trikové efekty odstranit jeho knírek, který si nechal narůst kvůli filmu Mission: Impossible 6.

Stručně řečeno není natáčení Justice League tak bezproblémové jak asi společnosti Warner Bros. a DC doufaly. Provází ho docela dost komplikací, ale snad bude finální produkt povedený. O tom se budeme moci přesvědčit 16. listopadu tohoto roku.

Zdroj: Variety

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat