Black Panther prý bude hodně odlišný od ostatních marvelovských filmů

To prozradil režisér.

Black Panther bude unikátním filmem. A to nejen proto, že půjde o první marvelovský film s hlavním hrdinou tmavé pleti. Očekávaná komiksovka se bude od ostatních kolegů lišit i v jiných ohledech. Prohlásil to režisér Ryan Coogler:

"Řekl bych, že kulturní aspekt je důležitou věcí. Očividně, T’Challa je africký král a není tu příliš filmů, které by se tomu věnovaly a to v žádném žánru. Když se podíváte na filmy z marvelovského universa, ihned vás napadne, že to bude velmi odlišné. Ale také si myslím, že v tomto filmu je mnoho podivných kombinací. Máme tu chlapíka, který je šlechtic, podobně jako Thor, ale je ze Země, což věci mění. Dává to tomu kontext a drží to věci při zemi."

Dál režisér prozradil, že se ve filmu budou řešit témata, která jsou nyní aktuální. Ostatně už před nějakou dobou bylo řečeno, že Black Panther bude mít i politický nádech.

Mimochodem, s oním africkým králem mám pravdu. Já si vybavuji jen Cestu do Ameriky (1988), která měla podobné téma, jinak žádný jiný film, co vy?

Film se do kin dostane 15. února 2018.

Zdroj: ComicBook

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat