V Avengers: Infinity War budou ze Spider-Mana a Doctora Strange velcí kámoši

Zvláštní duo.

V Avengers: Infinity War budou vznikat nečekaná spojenectví, o tom není pochyb. Ale i tak je docela překvapením, že si budou skvěle rozumět Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) a Spider-Man (Tom Holland).

SOUVISEJÍCÍ: JAKÉ BUDE PRVNÍ SETKÁNÍ THORA A STRÁŽCŮ GALAXIE? A JAK SI BUDE DRAX ROZUMĚT S IRON MANEM?

Není to asi dvojka, u které byste tipovali, že z nich budou "úplně ze všech nejlepšejší kámoši". Ovšem, vyjukaný puberťák lezoucí po stěnách a mocný mág si skutečně budou rozumět. Bude to také z toho důvodu, že si do oka padli jejich představitelé. Prozradil to Tom:

"Jsme dobří přátelé. Jsme Londýňané a jsme Newyorčané."

Jeden z režisérského dua Russoových Joe k tomu dodal:

"Mají k sobě blízko, to vám můžu říct. Každý, kdo je fanouškem Marvelu ví, že žijí ve stejném městě a myslím, že Tom a Benedict mají mezi sebou opravdu skvělou chemii a my jsme ji chtěli prozkoumat."

Dobrý nápad, tohle bude rozhodně duo, které určitě spousta lidí ráda uvidí spolupracovat. Bok po boku ale Spider-Mana a Doctora Strange uvidíme až 3. května 2018.








Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Označení "zvláštní duo" je v případě Parkera a Strange zvláštní. Ti dva byli velcí kámoši i v komiksu, takže jsem jejich přátelství očekával i ve filmu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale obecně řečeno prostě jde o velmi rozdílnou dvojku, tak proto zvláštní. Jsem si vědom toho, že v komiksu byli také parťáci. I když v něm byli určitou dobu parťáci skoro všichni :D.

      Vymazat