Komiksové střípky: Thanos možná v Avengers 3 nezíská všechny Kameny nekonečna. A co nutně potřebuje představitel filmového Nightwinga?

Komiksové zajímavosti.

Thanos (Josh Brolin) chce Kameny nekonečna. To není žádné tajemství. Jsou to extra mocné artefakty, které by z něj udělaly téměř neporazitelnou bytost. Ovšem, zdá se, že v Avengers: Infinity War by je nemusel získat. Ne všechny. Josh Brolin dostal otázku, zda v průběhu třetích Avengers vloží Thanos všech šest kamenů do své rukavice:

"Pár v ní je a vždy se snaží připevnit tam další. Ale není to jisté. Ještě jsme nezačal pracovat na dalším filmu, takže nevím."

Pokud bych měl tipovat, řekl bych, že na konci Avengers: Infinity War získá všech šest kamenů a následovat budou titulky. Ovšem, třeba mají tvůrci jiný plán.

Asi už jste zaslechli, že se DC a Warner Bros. chystají film Nightwing o Dicku Graysonovi, svěřenci Batmana, ze kterého se stane právě Nightwing.

Film dostal na starost režisér Chris McKay a ten přesně ví, co vyžaduje od představitele hlavní role. Musí to být stejná vášeň pro projekt, jakou má Chris:

"Musí ji také mít. Musí jít o naprostou oddanost filmu. A to každodenní. Bude to drsné, ať už je řeč o bojových uměních, gymnastice nebo kaskadérských kouscích.

Zatím ale není jasné, kdo by si měl Dicka zahrát, ani to, kdy bude mít film premiéru. Tak hodně štěstí při hledání vhodného kandidáta.

Kdo by se vám líbil jako Nightwing?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat