Thor: Ragnarok - Herci a tvůrce promluvili o Valkýře, Skurgeovi nebo Hulkovi

Co prozradili?

Thor: Ragnarok vypadá lépe a lépe (důkazem budiž trailer z Comic-Conu). Režisér Taika Waititi s největší pravděpodobností odvedl dobrou práci, takže se máme na co těšit.

SOUVISEJÍCÍ: NOVÝ SKVĚLÁ UPOUTÁVKA NA THOR: RAGNAROK


Kromě starých známých uvidíme i několik nových postav. Například bojovnici z Asgardu, která je známá jako Valkýra.

A její představitelka Tessa Thompson je samozřejmě nadšená, že se ve filmu objeví:

Tessa Thompson jako Valkýra
"Je to opravdu vzrušující. Myslím tím, že je to pro mě, pokud jde o současnost, jako být součástí společnosti herců. A speciálně teď, částečně v nové marvelovské fázi, kde jste svědky toho, že se příběhy postav proplétají a stejně tak je to s Avengers: Infinity War a najednou vidíte to, že Thor je s těmi všemi postavami, novými postavami a máte pocit, že jako herec můžete mít šanci pracovat s někým, koho opravdu obdivujete a komu zpovzdálí fandíte. To je pro mě neuvěřitelně vzrušující. A také pracovat s Taikou, jsem opravdu fanynkou jeho práce. A také pracovat s Chrisem a Markem (Chris Hemsworth a Mark Ruffalo, představitelé Thora a Hulka, pozn. redakce), kteří hrají tyhle postavy tak dlouhou dobu, ale současně jim neustále poskytují nádech svěžesti a novoty. Víte, je to vždy o tom, pokoušet se dosáhnout něčeho vzrušujícího. Bylo by snadné strávit sedm let v sérii a tak nějak dělat pořád dokola tu samou věc, ale oni stále dosahují nových výšin a díky tomu je tu pocit, že se to vyvíjí. A je to jako být součástí živoucího organismu."

Pokud jde o samotnou postavu Valkýry, tak o té herečka prozradila následující:

"Určitým způsobem ji najdete ve chvíli, kdy skončila v nemilosti... Neřeknu přesně proč, ale opustila Asgard a nechala tenhle život za sebou a část z ní, kterou opustila touží po tom, bojovat za něco, v co věří. Takže si myslím, že na setkání s Thorem je něco milého a doufejme, že to oživí jejího ducha, protože je to podstatné, alespoň myslím, pro to, kým v komiksu je."

Dalším nováčkem je Karl Urban, který ztvárňuje Skurgea:

Karl Urban jako Skurge
"Hraji postavu, která se jmenuje Skurge a kontroluje bifrost, protože Heimdall zmizel. A zničehonic se objeví Hela a Skurge se musí rozhodnout. Může zemřít nebo přežít, takže se rozhodne se s ní spojit a myslím, že tím uzavře smlouvu s ďáblem. A právě tehdy to začne být výzvou. Je to vyvíjející se vztah. Je její poskokem. Dělá špinavou práci. A svým způsobem je to něco, co ovlivní jeho svědomí. Překročil určité morální hranice a to je na jeho postavě zábavné a stejně tak na jeho příběhové zápletce."

Režisér Taika Waititi dodává, že ve filmu ale nechybí ani odlehčené momenty a myslí si, že jeho smysl pro humor byl jedním z důvodů, proč ho Marvel angažoval. A také promluvil o Hulkovi:

"Je na planetě Sakaar s postavou ztvárňovanou Jeffem Goldblumem, což je Grandmaster, který je vládcem celé planety. Hulk je gladiátorem v soutěži šampiónů. Všichni na planetě ho milují, oceňují ho. Je oslavován, zatímco na Zemi má často pocit, že ho každý nenávidí, protože je to ničitel. Všichni od něj utíkají. Na téhle planetě je spokojen."

Film má premiéru letos 16. listopadu.


Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat