Který představitel Batmana je nejlepší podle slavných návštěvníků letošního Comic-Conu?

Kdo je jejich favorit?

Netopýřího muže už si zahrála slušná řádka herců. A každý měl svůj osobitý styl. Aktuálně je Batmanem Ben Affleck (i když je otázkou, na jak dlouho), ale před ním kápi oblékly jiné skvělé osobnosti.

SOUVISEJÍCÍ: WARNER BROS. PRÝ PLÁNUJE BUDOUCÍ FILMY BATMANA BEZ BENA AFFLECKA

Na aktuálně probíhajícím Comic-Conu tak propukla diskuse mezi celebritami, kdo je jejich oblíbeným Batmanem. Tady jsou jejich odpovědi:

John Barrrowman (Malcolm Merlyn z komiksových seriálů stanice The CW) se nechal slyšet:

"Řeknu Adam West, protože jsem dost starý na to, abych si pamatoval původní seriál. Líbil se mi jeho kostým. Byl pěkný a těsný... Chci, aby byl můj Batman pořádný chlap. Chci, aby rozdával tvrdé rány. Pokud jde o Christiana Balea, nerozumím jedinému slovu, které řekne."

Aisha Tyler (Přátelé) má jiného favorita a to Bena Afflecka:

"Jeho Batman je strhaný a komplexní a zlomený jeho životem plným obětování... Chci pravého muže. A pro mě je Benův Bruce Wayne skutečný. Vlastně je mu vše jedno. Nic necítí. Ale i tak každé ráno vstane, aby zachraňoval svět."

Orlando Jones (American Gods) má rád Michaela Keatona:

"Budu orodovat za Michaela Keatona. A důvodem je to, že jeho Batman měl mnoho odstínů..., Michael Keaton byl vtipný, byl mocný, byl silný a byl zranitelný. A vše spojil dohromady... Chci naprosto kompletního muže. Nechci tyhle polovičaté chlapy... Bojoval za záchranu Gothamu, ne za to, aby ho vypálil do základů."

Oceňovaná spisovatelka především sci-fi románů Charlie Jane Anders poznamenala:

"Kevin Conroy byl nejlepším Batmanem a to s obrovským náskokem. Měl humor, o kterém tu mluvíme. Měl chraplák. A byl to borec. Nepostrádal ducha Batmana. Měl zranitelnou stránku."

Pro kterého Batmana byste hlasovali vy?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů: