Channing Tatum si zřejmě zahraje lovce upírů Van Helsinga

Universal nehodlá s oživováním hororových klasik jen tak skončit.

Společnost Universal zahájila restart svého hororového universa filmem Mumie (2017) a řekněme, že to nebyl start, který si asi představovala. Mumie zrovna nezabodovala.

Ovšem, Universal to nevzdává a připravuje další film, tentokrát o legendárním lovci upírů Van Helsingovi. A prý vážně uvažuje o tom, že do hlavní role obsadí Channinga Tatuma.

Aktuálně dvojice Eric Heisserer a Jon Spaihts pracuje na scénáři, který má být výrazně hororový a tvůrci se ho snaží udělat, co nejvíce strašidelným a také výrazně odlišným od předchozí reinkarnace Van Helsinga s Hughem Jackmanem z roku 2004.

Heisserer se nechal slyšet:

"Myslím, že nejpodstatnější věcí, která byla už řečena je to, že to je moderní, je to moderní přetvoření... Mohu mluvit o mém emocionálním rozpoložení, které se týká toho, do čeho jsem zapálený nebo, co mě občas frustruje v množství filmů, ve kterých najdete unikátní postavy s nadlidskými schopnostmi, ze kterých se stanou hrdinové řešící problém, který normální člověk vyřešit nemůže. A byl jsem žhavý do toho, abych zkusil něco jiného než tenhle trend a ukázal někoho, kdo nemá nadlidské schopnosti, je prostě vynalézavý a má pevnou vůli a svým způsobem je tvrdohlavý a kdo je schopen řešit větší problémy. Nelíbí se mi myšlenka, že předkládáme veřejnosti nebo naší popkultuře ideu, že pouze superlidé mohou vyřešit světové problémy. Líbí se mi myšlenka normálních lidí, kteří vystoupí a vyřeší tyhle věc."

Asi je to lepší přístup, než v případě původního Van Helsinga. Ten byl sice svým způsobem zábavný, ale extrémně dechberoucí filmový zážitek to nebyl. Nebo si myslíte opak?


Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat