Komiksové střípky: Co bude představiteli Yondua chybět na natáčení Strážců Galaxie? A nový film Green Lantern oficiálně potvrzen

Komiksové zajímavosti. POZOR, SPOILERY!!!

Yondu (Michael Rooker) byl důležitou součástí prvních dvou filmů Guardians of the Galaxy, ale ve druhém dílu se hrdinně obětoval a byl zabit. A podle všeho návrat jeho postavy v blízké budoucnosti očekávat nemůže. Michael Rooker se tak rozpovídal o tom, co mu bude nejvíce chybět, pokud jde o práci na oblíbených komiksovkách:

"Práce s ostatním. Byla to opravdová radost. Víte, před pár lety jsem si říkal, ´Už dost zábavy. Už dost Rookera.´ Dobře, můžu točit drsnější, vážnější, temnější filmy, ale pořád... pořád se budu bavit. Život je příliš krátký."

Správně, jen ať si to herec užívá. Jak je vidět, ani sebepopulárnější postava nemá nic jistého a její příběh může rychle skončit.

Green Lanterni se vracejí

Už nějakou dobou se mluví o tom, že Warner Bros. hodlá znovu zkusit štěstí s Green Lanternem a bez ohledu na neúspěch prvního filmu má v plánu natočit další projekt. Nemělo jít ale o pokračování filmu Green Lantern z roku 2011, ale novou verzi, která se zaměří na větší množství členů organizace Green Lanternů.

Na to ostatně odkazuje i název Green Lantern Corps. A na víkendovém Comic-Conu bylo oficiálně potvrzeno, že film skutečně vznikne.

Zatím není jasné, kdy se ho dočkáme, počítalo se s rokem 2020, ale Warner Bros. aktuálně dost čachruje s daty premiér, takže to není úplně jisté. Zatím se tedy ví jen to, že film v budoucnu uvidíme.

Bude vám Yondu chybět? A těšíte se na další film Green Lantern?

Zdroj: CB



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat