Seriál Teen Wolf ještě ani neskončil a MTV už plánuje reboot

Vlčí mládě se možná úplně neloučí.

Za pár dnů začne druhá polovina závěrečné řady seriálu Teen Wolf stanice MTV, ale jak to tak vypadá, příběhy z universa Vlčího mláděte budou pokračovat.

SOUVISEJÍCÍ: UPOUTÁVKA NA DRUHOU POLOVINU ŠESTÉ ŘADY TEEN WOLF

MTV aktuálně jedná s tvůrcem seriálu Jeffem Davisem o možnosti vzniku rebootu nebo dějově uzavřené série s novým příběhem a novými postavami, ale možností, že by se čas od času objevili staří známí z původního seriálu.

Prezident MTV Chris  McCarthy se nechal slyšet:

"Tyto postavy se dostaly na vrchol. Mluvíme o tom, že bychom sérii udrželi naživu. A krása evoluce médií se skrývá v tom, že seriály pokračují díky sériím podcastů a pak jste svědky jejich oživení s pomocí nové třídy a to v řádu pár let. Ano, správně, po konci současné verze seriálu, bude příběh pokračovat v podobě podcastu. Chceme jim dát čas tak rok, aby finále seriálu dozrálo a poté, až najdeme správný příběh a správné obsazení, seriál vzkřísíme... srdcem MTV jsou nekončící problémy mladých lidí, které přicházejí v tomto věku, ale důležitým prvkem je zcela nové obsazení, nové problémy a nové příběhy, které s nimi prozkoumáme. Teen Wolf je nádherným klenotem. A pokud máte tvůrce jako je Jeff, který je tak skvělým partnerem a fanouškovskou základnu, která chce víc, byli bychom blázni, pokud bychom to neudělali."

Vlastně to není špatný nápad natočit dějově oddělené série, co říkáte?

Šestá a poslední řada (alespoň s tímto obsazením) Vlčího mláděte se vrátí na obrazovky 30. července.

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat