Avengers: Infinity War - Režiséři chtějí udělat z Thanose nového Dartha Vadera. A potvrzen návrat Winter Soldiera

Tvůrci chtějí, aby byl Thanos ikonickým záporákem.

Thanos (Josh Brolin) je padouchem, který už roky zatápí hrdinům marvelovských filmů. Ovšem zatím to bylo hlavně zpoza opony a ukázal se jen zběžně. V Avengers: Infinity War ale vystoupí ze stínu a režisérské duo bratrů Russoových má v plánu udělat z něj ikonického záporáka. Prozradil to Joe Russo:

"Chci udělat z Thanose Dartha Vadera pro novou generaci. Je neuvěřitelně intenzivní postavou. Sociopat. Nebere zajatce. Myslím, že se na to publikum potřebuje připravit, až půjde na tyto filmy."

Anthony Russo pak k filmu Avengers: Infinity War dodal:

"Pokud jde o strukturu, u prvního filmu, Avengers 3, používáme styl rozbij a čapni podobně jako ve zlodějských filmech z devadesátých let. Je tu opravdový nádech naléhavosti a to přidává filmu novou úroveň vzrušení. Je tu mnoho dějových linek, které se spojí a povedou k napínavému finále."

Jedna z příběhových zápletek se bude zřejmě týkat i skvělého Buckyho Barnese/Winter Soldiera (Sebastian Stan). Už delší dobu se mluví o tom, že se vrátí, ale až na Comic-Conu to bylo potvrzeno s pomocí ukázek z Avengers: Infinity War, kde se Bucky účastnil boje proti Thanosovi a jeho nohsledům.

Avengers: Infinity War má premiéru 3. května 2018.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat