Jak vznikla skvělá hláška z Thor: Ragnarok týkající se Hulka? A třetí a čtvrtí Avengers se od sebe budou hodně lišit

Něco pro komiksové fandy.

Jedním z vrcholů první upoutávky na Thor: Ragnarok byl moment, kdy se Thor (Chris Hemsworth) ocitl v aréně, kde se měl utkat s dosavadním šampiónem, ze kterého se vyklubal Hulk (Mark Ruffalo). A zatímco publikum toužilo po krvi, Thor skvěle pobavil hláškou "Je to kamarád z práce."

Jak vůbec tahle fráze vznikla? To prozradil Chris Hemsworth:

"Měli jsme na place jedno malé dítě z nadace Make-A-Wish (organizace, která plní přání vážně nemocným dětem, pozn. redakce). A ono prohlásilo, ´Víte, měl byste říct, ´Je to kamarád z práce."

Tahle ikonická hláška tak nevznikla v hlavách scenáristů, ale malého šikuly, který byl náhodou na natáčení.

SOUVISEJÍCÍ: THOR: RAGNAROK DOTOČEN A PODÍVEJTE SE NA TO, JAK VYPADÁ KASKADÉR, KTERÝ ZASKAKUJE ZA CHRISE HEMSWORTHA

A když už se bavíme o natáčení, tak před pár dny padla poslední klapka jako Thor: Ragnarok, tak Avengers: Infinity War, ale tvůrci nebudou dlouho odpočívat a vrhnou se na Avengers 4. 

Původně bylo v plánu, že se oba filmy budou natáčet souběžně, ale nakonec se to ukázalo být příliš náročným, takže na dalších Avengers se začne pracovat těsně po poslední klapce Avengers: Infinity War. Bude to zhruba za dva týdny. 

A jak se budou třetí a čtvrtí Avengers lišit?

"Oba to jsou velké filmy. Je důležité, aby se od sebe oba výrazně lišily. Je pro ně důležité, aby měly odlišný nádech a odlišné příběhy a odlišná překvapení pro publikum. Se scenáristy jsme pracovali opravdu tvrdě na tom, abychom zajistili to, že se filmy budou lišit tónem i strukturou."

Jak konkrétně se budou Avengers 3 a 4 lišit, to se dozvíme 3. května 2018, respektive 2. května 2019. Ještě předtím si ale užijeme Thor: Ragnarok a to už 26. října tohoto roku.

Zdroj: EW, ComicBook

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat