Tak to nezní jako dobrý nápad, Američané chystají reboot skvělého "superhrdinského" seriálu Misfits: Zmetci

To asi nedopadne dobře. Naděje ale umírá poslední.

Američtí tvůrci mají v oblibě remakeovat, restartovat a rebootovat nejen starší americké projekty, ale také různé zahraniční pecky. A pravdou je, že obvykle se nová verze původní nevyrovná. A velmi pochybuji, že to tentokrát vyjde. Nechci soudit dne před večerem, ale hodně bych se divili, kdyby se americký remake alespoň přiblížil originálu.

O čem je vlastně řeč? O kultovním britském seriálu Misfits: Zmetci o partičce puberťáků, kteří získali unikátní schopnosti a nevyužívali je zrovna pro záchranu světa. Seriál byl drzý, politicky nekorektní, vtipný, možná trochu kontroverzní a hlavně zábavný. Pravda, novější řady až tak skvostné nebyly, ale pořád to šlo.

Teď bylo oznámeno, že stanice Freeform chystá reboot. Respektive zatím objednala pilotní epizodu a podle ní uvidí, zda bude mít zájem o celou řadu.

Tvůrkyní americké verze je Diane Ruggiero-Wright, která pracuje na zábavné komiksové podívané iZombie, režie se ujme Victoria Mahoney. Dobrou zprávou je, že pokud seriál dostane celou řadu, tak se produkce ujme tvůrce anglické verze Howard Overman.

Nová podoba se zaměří na následující "hrdiny": Alicii (Ashleigh LaThrop), což je rozmazlená, tak trochu mdlá dívka ze střední třídy, která ráda paří a má v životě tři cíle - bavit se, vypadat skvěle a balit kluky. Curtise (Tre Hall), hráče amerického fotbalu, který měl slibně rozjetou kariéru, ale sešel z cesty a nemá z toho zrovna radost. Kelly (Allie MacDonald), holku se selským rozumem, která má výbušnou povahu a slabost pro mlácení lidí. Nathan (Jake Cannavale) je pak podvodník a zloděj, který má o sobě přehnaně dobré mínění.

Je pravda, že Diane Ruggiero-Wright je šikovná tvůrkyně, iZombie je roztomile ujetý a povedený seriál a samozřejmě neuškodí účast tvůrce původní verze, ale stejně bych byl hodně překvapený, pokud by se nová podoba povedla. Ale pokud ano, budu určitě rád, Misfits mi chybí. Co vám?


Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat