Fantastická zvířata a kde je najít: Tvůrci hledají představitele pubertálního Brumbála a dalších postav

Proč?

Přípravy na natáčení filmu Fantastická zvířata a kde je najít 2 jsou v plném proudu a tvůrci začínají obsazovat různé role. Aktuálně se ale objevila překvapivá zpráva a to, že filmaři obsazují pubertální verze Brumbála, Grindelwalda, Lety LeStrange a Mloka Scamandera.

To, že tyhle postavy uvidíme v dalším filmu není samo o sobě šokem, ale je překvapením, že se dočkáme i jejich mladších variant.

Je tak jasné, že se dozvíme více o minulosti zmíněné trojice pánů a jedné dámy. Z prvního filmu víme, že Leta a Mlok byli partneři, ale nevyšlo to a zřejmě zjistíme, jak vypadal jejich vztah a pokud jde o Brumbála a Grindelwalda, tak s ohledem na to, že tvůrci pátrají po hercích ve věku 16 - 18 let, dá se předpokládat, že se vydáme do doby, kdy se z téhle dvojice stali přátelé (a možná víc, mluví se o tom, že byli i milenci).

Zřejmě také zjistíme více o Brumbálově sestře Arianě, která zemřela za tragických okolností. Někteří dokonce věří, že byla Obscurus, tedy děsivá entita, kterou jsme viděli v prvních Fantastických zvířatech a kde je najít.

Teorií ohledně minulosti Brumbála a Grindelwalda je hromada a je jasné (nebo to tak minimálně vypadá), že ve Fantastická zvířata a kde je najít 2 se dočkáme několika odpovědí na otázky, které jsou s touto dvojkou spojeny.

Film má premiéru 15. listopadu 2018.

Jak se vám líbila jednička?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat