TO: Děti se roztřásly a rozbrečely, když mě viděly, prohlásil představitel děsivého klauna z hororu IT

A ne, že by se jim mohl někdo divit.

Původní horor IT (1990) patří k filmům, které ve své době vyděsily hromadu lidí. A také dětí, jejichž rodičům uniklo, že se jejich potomci dívají na něco, co by vidět neměli. Zdá se, že podobně strašidelný efekt na novou generaci bude mít i stejnojmenný remake. Herec Bill Skarsgard, který ztvárňuje klauna Pennywisea prozradil, že někteří jeho dětští kolegové z něj byli hodně zaskočení:

"Je to opravdu zvláštní věc, ´Pokud uspěji v tom, co se pokouším udělat s touto postavou, budou kvůli tomu děti traumatizované.´ Na natáčení jsem nebyl zrovna přátelský nebo ztřeštěný. Snažil jsem se uchovat určitou míru podivnosti této postavy, minimálně v době, kdy jsem byl namaskovaný. V jednu chvíli připravili celou scénu a přišly děti a žádné z nich mě ještě nevidělo. Přivedli je jejich rodiče, tyhle malé členy komparzu. A pak jsem se objevil jako Pennywise a tyhle děti, malé normální děti, viděl jsem reakci, kterou měly. Některé z nich to zaujalo, jiné se na mě nemohly ani podívat a některé se třásly. Jedno dítě začalo brečet. Začal plakat a režisér zakřičel, ´Akce!´ A když řeknou ´akce´ kompletně se vžiji do postavy. Takže některé ty děti byly vyděšené a začaly brečet uprostřed záběru a já si poté uvědomil, ´Kruci. Co to dělám? Co to je? To je hrozné."

Pro caparty na place asi ano, ale pro diváky ne, protože pokud něco vyděsí děti, které jsou hodně zocelené tím, co vidí na internetu a v televizi, pak to znamená, že půjde o opravdu strašidelnou postavu, která nenechá chladnými ani dospělé.

SOUVISEJÍCÍ: DĚSIVÝ TRAILER NA HOROR IT

Nová verze IT má premiéru 7. září.

Jak se vám líbí nový Pennywise?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat