Proč neuspěli noví Krotitelé duchů? Jeden z herců z původních filmů to ví

Odpovídal jeden z herců.

Třetí díl Ghostbusters se plánoval a připravoval dlouho, ale nikdy k jeho realizaci nedošlo. Místo toho vznikl v roce 2016 reboot. Ten nejdříve vypadal katastrofálně (soudě podle trailerů), ale nakonec se z toho vyklubala snesitelná podívaná, která ovšem finančně zrovna neuspěla. Jaký je důvod? Dan Aykroyd si myslí, že ho zná:

Dan Aykroyd
"Holky byly skvělé. Kate McKinnon, Melissa McCarthy, Kristen Wiig, byly báječné, jsou báječné a stejně tak Leslie Jones. Film se mi opravdu líbil, ale prostě stál příliš mnoho. A Sony nerado přichází o peníze. Celosvětově to vydělalo spoustu peněz, ale prostě to stálo příliš, díky čemuž není z ekonomického hlediska uskutečnitelný další film. A to je špatné, režisér na tom strávil spoustu času. Nenatočil některé scény, které jsme mu doporučovali a některé scény, které jsme potřebovali a prohlásil, ´Ne, nepotřebujeme je.´ Pak jsme film promítli testovacímu publiku a nakonec byly dané scény potřeba a musel se vrátit. A stálo to 30 až 40 milionů přetočit. Takže se k Sony rozhodně brzy nevrátí."

Film vyšel na 144 milionů dolarů a celosvětově utržil 229,15 milionů dolarů. Aby se stal výdělečným, bylo potřeba zhruba 300 milionů dolarů. Z ekonomického hlediska tedy noví Krotitelé duchů neuspěli a je otázkou, jak to bude se sérií dál. Mluvilo se o dalším filmu s mužskými postavami, ale po neúspěchu ženské verze těžko říct, zda se do toho filmové studio požene.

Jaký je váš názor na Krotitelé duchů z roku 2016?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat