Marvel se s představitelem Spider-Mana nemazlí. Poslal ho v utajení na střední školu

A který komiks inspiroval Toma Hollanda?

Tom Holland je novým Spider-Manem. A také je to vtipálek. Ale minimálně jeden fórek se mu úplně nevyplatil. Prozradil to během své návštěvy v talkshow Jimmy Kimmel Live!:

"Jako vtip jsem Marvelu navrhl, že bych měl jít na střední školu v utajení a byl to opravdu žert a Marvel to vzal naprosto vážně. Hádám, že nepobrali můj britský sarkasmus. Další věc, co vím, bylo to, že jsem měl batoh, penál a byl na cestě do školy Bronx School of Science. Přišel jsem do školy s falešným jménem a falešným přízvukem. A Bronx School of Science je škola pro geniální děti a já nejsem génius. Ani učitelé nevěděli, že nejsem skutečný student, takže mě vytáhli před celou třídu a říkají, ´Co myslíš, nováčku?´ Já na to, ´Nevím o čem mluvíte.´ Bylo to velmi ponižující."

Alespoň Tom ví, že nemá vtipkovat před zástupci Marvelu. Pak to skončí tak, že kouká jako sůva na tabuli a neví, co dělat.

SOUVISEJÍCÍ: PŘEDSTAVITEL THORA SI UDĚLAL SRANDU Z TOMA HOLLANDA

Tom také prozradil, který komiks posloužil jako hlavní inspirace pro jeho roli ve Spider-Man: Homecoming:

"Komiks, který ve mně svým způsobem nejvíce rezonoval a použil jsem ho pro můj herecký výkon, byl komiks Ultimate Spider-Man. Je moderní a odráží to, co se aktuálně děje ve světě. Pro mě to byla opravdu, ale opravdu silná věc ho číst a mám mnoho obrázků z něj v mém telefonu s texty, které v něm byly napsány a já je ukradl, abych je použil ve filmu."

Spider-Man: Homecoming bude mít premiéru 6. července.

Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat