Porazila by Wonder Woman Supermana? Proč není film krvavější? A nadšenci vyrobili její štít

Je mocnější Superman nebo Wonder Woman?

Pokud jde o superhrdiny, tak se velmi často řeší, kdo je silnější a mocnější. A samozřejmě to platí i u dvojice Wonder Woman (Gal Gadot) a Superman (Henry Cavill). Oba dva patří k nejsilnějším postavám od DC, ale kdyby došlo na přímý souboj, kdo z nich by z něj vyšel vítězně?

Na to byla tázána Gal Gadot a odpověď na dotaz, zda by porazila Supermana, vás asi nepřekvapí:

"Jasně. Bylo by to těsné, ale ano."

Je docela častý spor, kdo z nich dvou by vyhrál. Pro Supermana hraje to, že je téměř nezranitelný, což Wonder Woman není, ale Wonder Woman zase byla, na rozdíl od Supermana, trénována už od dětství v bojových uměních a má k dispozici hromadu mystických zbraní a zkušeností z válečného pole.

SOUVISEJÍCÍ: ANT-MAN JE MOCNĚJŠÍ NEŽ SUPERMAN, TVRDÍ PROFESOR FYZIKY

Pokud jde o fyzickou sílu, tak v komiksu jsou znázorňováni jako rovnocenní, případně je Wonder Woman o trochu slabší, ale její výhodou jsou znalosti taktiky, strategie a boje se zbraní i bez ní, takže není nepředstavitelné, že by to Supermanovi natřela.

Mohl by jí k tomu dopomoci i její magický štít. A právě ten vyrobilo několik šikulů v rámci webového série Man at Arms: Reforged. Jak se jim to povedlo? Podívejte se sami.



Režisérka se také vyjádřila k tomu, proč nemá film přístupnost R (do sedmnácti let jen v doprovodu dospělé osoby), což začíná být poměrně módní. Tvůrci si tak mohou dovolit drsnější násilí a slovník. Ale Patty byla striktně proti, aby měla Wonder Women tuto přístupnost:

"Hodně mi záleželo na tom, aby film nikdy neměl přístupnost R. Naprosto podporuji filmy, které ji mají, ale v tomto případě jsem si byla velmi vědoma toho, že malé dívky chtěly film vidět a to pro mě bylo velmi důležité. Takže pokud jde o mě, tak to nesmělo mít přístupnost R. Klidně bych byla pro přístupnost PG (přístupné i pro menší děti, pozn. redakce), ale je to 1. světová válka, takže jsme nemohli."

Co si myslíte vy, zvítězila by Wonder Woman nebo Superman?

Zdroj: ComicBook

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat