Komiksové a videoherní střípky: Plakát k seriálu Punisher a Tom Holland se rozpovídal o filmové adaptaci videoher Uncharted

Pár zajímavostí z filmového světa.

Už asi víte, že film Uncharted nakonec bude dějově předcházet videoherní sérii a bude sledovat osudy mladého Nathana Drakea. Toho ztvární představitel Spider-Mana Tom Holland a právě on se o filmu rozpovídal:

"Je to vzrušující. Moc jsem o tom nevěděl. Prostě to nějak vyplynulo, když jsem vedl rozhovor s Tomem Rothmanem (šéf filmového studia Sony, pozn. redakce) o potencionálních dalších filmech, na kterých bych se Sony rád spolupracoval a jednoduše jsem měl nápad, že mladý Nathan Drake je možná něco, o co by publikum mělo velký zájem. Setkal jsem se s Shawnem (Shawn Levy, režisér filmu, pozn. redakce) na předává cen MTV awards a krátce jsme mluvili o tom, že bychom spíše udělali příběh o zrození a ne kopírovali to, co bylo ve hrách a zdá se, že někteří lidé jsou z toho nadšení, já určitě jsem. A těším se na další rozhovory na tohle téma."

Tom také dostal otázku, koho by si představoval jako Nathanova menotra Sullyho:

"Myslím, že Jake Gyllenhall by mohl být opravdu skvělý, ale popravdě jsem byl nedávno na place Jurského světa, abych navštívil kamaráda, který to režíruje a Chris Pratt v tom filmu hraje a stali se z nás v minulých měsících velmi dobří přátelé a myslím, že by byl skvělý Sully. Myslím, že by to bylo bezva, protože pokud by se natáčel film o starším Nathanovi, řekl bych, že by ho měl hrát Chris, ale myslím, že by byl dobrý Sully a miloval bych pracovat s Chrisem."

Co říkáte na Toma jako Nathana a líbil by se vám Chris jako Sully?

Teď se pobavíme o trochu jiném projektu. Drsném komiksovém seriálu The Punisher, který by se měl objevit někdy v tomto roce. 

To potvrzuje i nový plakát, který zveřejnil Jason R. Moore. Ten v seriálu hraje bývalého spolubojovníka Franka Castlea (Jon Bernthal) jménem Curtis Hoyle.






Zdroj: Yahoo!

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat