Marvel nechal v komiksu zemřít oblíbenou postavu. Zabil ji Deadpool

O koho jde? POZOR, SPOILERY!!!

Komiksový svět je velmi rozmanitý, odehrávají se v něm stovky a tisíce různých událostí v mnoha dimenzích a samozřejmě občas také dojde na smrt některých postav A to i velmi populárních. Tentokrát to odnesl Phil Coulson.

V jedné z komiksových linií Coulson vyšetřoval Kapitána Ameriku. Ovšem, dříve než se mu podařilo zjistit všechny podstatné informace, Deadpool způsobil havárii Coulsonova létajícího auta Loly.

Zraněný Phil se snažil dostat do bezpečného úkrytu, ale dostihl ho tam právě Deadpool, který ho střelil do hrudi a nechal ho vykrvácet.

Ukázalo se, že to byl Kapitán Amerika, kdo instruoval Deadpoola, aby zabil Coulsona a to prý pro dobro země.

Marvel se rozhodl, že Kapitán Amerika už nebude až přehnaně čestným hrdinou. Jde o součást události zvané Secret Empire, která je v některých ohledech docela odvážná, například pracuje s myšlenkou, že Kapitán Amerika je loajální Hydře.

Coulsonovu smrt nesou někteří velmi těžce, ale všichni víme, že v komiksu není téměř nikdo mrtvý navždy. Vždyť i ve skvělém seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. byl Coulson (Clark Gregg) oživen. A dá se odhadovat, že časem bude vzkříšena i jeho komiksová předloha (tedy, pokud skutečně zemřela, někdo věří, že Coulson přežil).
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat