Přehled dosud zrušených seriálů

Které série nedostanou další řadu?

Televizní sezóna se blíží ke konci a stanice rozhodují o osudu jednotlivých seriálů. Zatím jich nebylo zrušeno velké množství, ale pár ano. Které?

Doubt (CBS)

Právnické drama byla prvním seriálem, který dostal stopku. A to po po pouhých dvou epizodách. Není divu, seriál neoslnil ani diváky, ani recenzenty.

Pitch (FOX)

Baseball je v USA extrémně oblíbeným sportem, ale seriál, který se mu věnoval příliš parády nenadělal. Fox ho zrušil po deseti dílech.

Time After Time (ABC)

Jen pět dílů vydržel na obrazovkách seriál o cestování v čase. A k popularitě mu nepomohl ani fakt, že ústřední role ztvárnili dva hezouni.

The Vampire Diaries (The CW)

Upíří deníky se potýkaly s klesající sledovaností už několik let a tak není až takovým šokem, že se stanice The CW rozhodla, že třináctidílná osmá řada bude poslední.

Reign (The CW)

Dalším zrušeným projektem televize The CW je historické drama Reign. To bylo vysíláno relativně dlouho, s ohledem na to, že nikdy nebylo extra sledované, ani příliš dobře hodnocené. Čtyři řady tak byly pro seriál úspěch.

Grimm (NBC)

Grimm bojoval statečně. Přestože byl vysílán v pátek, což je pro mnohé seriály "zabijácký" den, nakonec přežil šest řad.

Bones (FOX)

Bylo veřejným tajemstvím, že tvůrkyně seriálu a herci nebyli zrovna zadobře se stanicí FOX a tak je vlastně překvapením, že seriál dostal ještě dvanáctou řadu. Sice byla kratší (12 epizod), ale i tak byli fandové rádi, že měli Sběratelé kostí šanci se důstojně rozloučit a zrušení nepřišlo jako blesk z čistého nebe.

Které zrušení vás mrzí nejvíce?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů: