Komiksové střípky: Remake Vrány bude krvavý a vyjde na 40 milionů. Kdo by si mohl zahrát Tučňáka ve filmu Batman? A další marvelovský seriál dostal zelenou

Něco pro komiksové fandy.

Situace kolem filmu The Batman je nejistá. Došlo ke změně režiséra, původní datum premiéry bylo zrušeno, není jasné, zda dál platí, že v Batmanovi uvidíme záporák Deathstroke (Joe Manganiello).... Nad projektem jednoduše visí hodně otazníků. A je tu další. Začalo se spekulovat o tom, že se ve filmu objeví padouch Penguin/Tučňák a ztvárnit by ho mohl Josh Gad.

Josh Gad
Proč se o tom najednou mluví? Josh na Twitteru zveřejnil obrázek komiksového Tučňáka (bez komentáře).

To sice nemusí nic znamenat, jenže herce na Twitteru začali nedávno sledovat dva šéfové DC, což by sice mohla být shoda náhod, ale hodně nepravděpodobná.

Uvidíme, zda se daná informace ukáže být jako pravdivá. Zatím nic oficiálně potvrzeno nebylo.

Přilétá Vrána a bude drsná

Když už se bavíme o komiksových adaptací, které to mají složité, tak můžu zmínit i reboot Vrány. I o tom se mluví už roky, ale natáčení zatím nezačalo.

Teď ale bylo oznámeno, že film (aktuálně nazývaný The Crown Reborn) bude mít přístupnost R (do sedmnácti pouze v doprovodu dospělé osoby), což mu dovolí být brutální a nekompromisní podívanou. Pokud jde o rozpočet bude slušných 40 milionů dolarů. A s tím už se dá pracovat.

Přístupnost R byla požadavkem, kterým podmínil svou účast tvůrce komiksové předlohy James O´Barr. A s ohledem na to, že eRkové komisovky v poslední době bodují, na to investoři nakonec kývli.

Zatím ale stále není jasné, kdy by mohla padnout první klapka.

Další komiksová týmovka

Průtahy se nedějí jen ve filmovém, ale také seriálovém světě. Příkladem budiž komiksová série Runaways o skupince teenagerů s unikátními schopnostmi, kteří zjistí, že jejich rodiče jsou superzloduši a rozhodnou se proti nimi postavit.

Dlouho se mluvilo o zfilmování, ale opravdu jen mluvilo. Teď ale streamovací společnost Hulu objednala první řadu.

Už je známo i obsazení, ústřední šestici postav ztvární Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer, Gregg Sulkin a Allegra Acosta.

Co se ale neví je to, kolik epizod bude první řada mít, ani, kdy se jí dočkáme.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat