Komiksové střípky: Fotka z Avengers: Infinity War, cena walkmanů roste kvůli Strážcům Galaxie a co říká Ron Perlman na nového Hellboye?

Komiksové zajímavosti.

Včera jsme vás informovali o tom, že vzniká nový film Hellboy. Jenže nepůjde o třetí díl původní série, ale o reboot s novým režisérem i představitelem hlavní role (celý článek). Ale co na to říká Ron Perlman, který ztvárňoval Hellboye v prvních dvou filmech? Jeho reakce se objevila na Twitteru:

"Včera večer se mi dostalo na Twitteru spousty lásky. Vnímám to. Těší mě to. Vy věrní, jsem vám zavázán..."

Herec tedy (ne)nápadně ocenil, že existuje dost těch, kteří by zřejmě chtěli spíše právoplatný třetí díl a zůstávají věrni předchozím projektům Hellboy.

Retro poslech hudby

Určitě vám neuniklo, že v Guardians of the Galaxy je věrným společníkem Star-Lorda (Chris Pratt) walkman. Tuhle technickou vychytávku už obvykle v obchodech nenajdete, ale díky sérii Strážci Galaxie opět vzrostla jejich popularita. A to do takové míry, že se model Sony TPS-L2 z roku 1979 na aukčním serveru Ebay prodává za stovky a stovky dolarů (najdete tam kousky i za skoro 30 tisíc českých korun)

Někteří lidé jednoduše nemají problém utratit pořádné peníze, aby byli stejně cool jako Star-Lord. Asi je ale zklame fakt, že k tomu je potřeba víc než jen walkman.




Ne jen tak ledajaká socha

Natáčení třetího (i čtvrtého) dílu Avengers: Infinity War je v plném proudu, ale zatím tvůrci nebyli moc štědří, pokud jde o ochutnávky v podobě fotek nebo dokonce ukázek. Teď jsme se konečně něčeho dočkali a to snímku z natáčení.

Ten na první pohled nemusí vypadat kdovíjak zajímavě, je na něm jen zdánlivě nedůležitá socha, ale pravdou je, že tenhle umělecký kousek je odkazem na Avengers: Age of Ultron.

V této komiksové hitovce měl Thor Chris Hemsworth jakousi vizi. V ní navštívil bujarou veselici a právě tam byla tahle socha k vidění.

Co konkrétně to znamená, to těžko říct, ale určitě nejde o náhodou.

Avengers: Infinity War mají premiéru 3. května 2018.




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat