Nový Hellboy vznikne. Bude krvavější, režie se ujme tvůrce Hry o trůny a hlavní role herec ze Suicide Squad

Vypadá to zajímavě.

Před nějakou dobou se začalo znovu mluvit o třetím dílu povedené (ale finančně ne moc úspěšné) komiksové série Hellboy. Režisér Guillermo del Toro se zeptal fanoušků, jestli mají o film zájem a když se ukázalo, že ano, proběhly nějaké rozhovory ohledně případné trojky. Naneštěstí filmař o pár dnů později oznámil, že další díl nevznikne.

Uběhlo pár týdnů a objevila se informace, že se Hellboy na stříbrné plátno vrátí. Ale má to háček. Nepůjde o pokračování původních filmů, ale o reboot. Tvůrce postavy Hellboy Mike Mignola to oznámil na Facebooku.

Nový film nebude jakkoliv propojen s původními projekty a dobrou zprávou je, že bude mít přístupnost R (do 17 let pouze v doprovodu dospělé osoby), což tvůrcům dovolí mnohem drsnější pojetí (krev, sex, vulgární výrazy atd.).

Komiksovky s touto přístupností jsou aktuálně v módě (Logan, Deadpool), takže není překvapením, že na odvážnější styl vsadí i nový Hellboy.

David Harbour
Ten už má dokonce režiséra, bude jím Neil Marshall, který dohlížel například na několik epizod Game of Thrones.

Scénář zajistí zmíněný Mignola, společně s Andrew Cosbym a Christopherem Goldenem. Pracovní název filmu zní Hellboy: Rise of the Blood Queen a datum premiéry zatím oznámeno nebylo. Nicméně se už tuší, kdo by si mohl zahrát ústřední roli, o té jedná David Harbour (Sebevražedný oddíl).

Bude Hellboyovi drsnější pojetí slušet nebo byste raději právoplatný třetí díl?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat