Jaká je šance, že uvidíme X-Meny, Fantastickou čtyřku a Avengers v jednom filmu?

Co na to šéf Marvelu?

Přestože X-Meni i Fantastická čtyřka v komiksu spadají pod Marvel, ve filmovém světě na ně vlastní práva společnost 20th Century Fox. I tak plno lidí doufá, že se jednou tyhle oblíbené týmy vrátí k Marvelu a stanou se součástí jeho filmového universa. Je to vůbec možné? Co na to šéf Marvel Studios Kevin Feige?

"Mým cílem je napodobit zážitek komiksových fanoušků, kteří čtou komiksy a převést ho na plátno a v posledních deseti letech se to podařilo lépe, než jsem kdy snil. A s tím, že se Spidey objevil v Občanské válce a objeví se v Infinity War, je tu další sen, o kterém se neodvažuji mluvit veřejně, protože jsem se domníval, že šance jsou velmi malé. Takže tu nejsou plány pro několik málo zbývajících postav, které ještě nejsou součástí marvelovského filmového universa, ale nikdy neříkejte nikdy. Kdoví, co se může stát v budoucnu?"

Není snadné dosáhnout dohody, pokud jde o určité postavy, ale jak ukázaly Sony a Marvel u Spider-Mana, jde to a navíc to na diváky funguje. A co si budeme povídat, takové Fantastické čtyřce by jen a jen prospělo, jestliže by se vrátila Marvelu. Ten by jí snad poskytl péči, kterou si zaslouží.

Ale zatím to nevypadá, že by se něco podobného chystalo. A pokud k tomu někdy dojde, tak se nedá počítat s tím, že to bude za rok, dva nebo třeba tři.

Myslíte, že by se X-Meni a Fantastická čtyřka měli vrátit Marvelu?

Zdroj: Perception
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů: