Logan: Wolverine - Dostane mutantka X-23 vlastní film? A ve filmu měla být scéna, odkazující na X-Men Origins: Wolverine

Plus další vymazaná scéna.

Před pár dny se američtí diváci dočkali premiéry černobílé verze Logana (trailer), takže se film znovu stal hodně řešeným tématem. A to nejen proto, že přišel o barvy. Začalo se spekulovat o tom, že by X-23 (Dafne Keen) mohla být hrdinkou vlastního spin-offu.

A já rozhodně nejsem proti, ne každý den se objeví tak drsná a přitom neotravná dětská postava. Asi se shodneme na tom, že X23 by rozhodně sólovku na svých malých bedrech utáhla. Ale co na to říká režisér Logana James Mangold, je v plánu spin-off s touhle malou dravou mutatkou?

"Nic není nemožné. Určitě jsem o tom s nimi mluvil (s filmovým studiem, pozn. redakce). Vlastně jsem o tom s nimi mluvil už v době, než jsme natočili tenhle film. Myslím, že je naprosto skvělou postavou a s tím, co předvedla Dafne si myslím, že je to určitě možné."

X-23 je aktuálně hodně populární postavou, Logan je skvěle hodnocen a navíc vydělal skoro 607 milionů dolarů. To už jsou pádné argumenty pro vznik spin-offu. Speciálně s ohledem na to, že Hugh Jackman už Wolverina hrát nebude, takže by nebylo od věci najít jeho nástupce.

Mimochodem, vyšlo najevo, že ve filmu Logan: Wolverine měl být odkaz na Sabretootha. Tedy, původně se měl ve filmu objevit přímo Sabretooth, ale Liev Schreiber bohužel neměl čas. Ale měla o něm padnout alespoň zmínka a to v momentě, kdy se Logan setkal s malými mutanty, kdy si jeden hrál s postavičkou Wolverina a Sabretootha. Mutant se pak měl Wolverina zeptat, jestli byl Victor Creed alias Sabretooth skutečný. Logan to měl potvrdit a povyprávět o jejich pohnutém životním příběhu, kdy se z "bratrů" stali zapřísáhlí nepřátelé. Nakonec se ale tenhle zajímavý moment do finální verze filmu nedostal. A je to škoda, že?

Není to ovšem jediná scéna, kterou jsme neviděli. Některé zůstaly jen na papíře, jiné byly natočeny a pak skončily na podlaze střižny. Jako ta, která se objeví na DVD/BR verzi filmu. Tady je.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat