Herečka z Justice League se brání, prý neprohlásila, že jsou Avengers lepší film

Jak se obhajuje?

Nedávno zaznělo překvapivé vyjádření z úst představitelky Marthy Kent Diane Lane, která, přestože sama hraje ve filmech od DC, měla prohlásit, že Justice League nebude lepší než Avengers (celý článek).

Netrvalo to dlouho a herečka se rozhodla vysvětlit, jak to myslela. Objevilo se oficiální stanovisko Dianiných zástupců pro server ComicBook:

"Diane oním ´nerada vás zklamu´ odkazovala na to, že nemůže odhalit nic z Justice League, co už předtím nebylo veřejnosti prozrazeno a odmítla komentovat zmíněný film, který ani neviděla. Nemůže se dočkat, až bude pokračovat ve ztvárňování role Marthy Kent a cení si vašeho nadšení pro Justice League."

Jsou tu dvě pravděpodobné možnosti. Buďto v danou chvíli příliš neuvažovala o tom, jaké následky mohou mít její slova a nebo se opravdu spletla.

A přikláním se ke druhé variantě, protože si neumím představit, že by ji nenapadlo, co způsobí tím, když na otázku "můžete prozradit nějaké spoilery z Justice League a myslíte si, že Justice League bude lepší než Avengers" odpoví:

"Ne a ne. Krátké, ale upřímné. Nerada vás zklamu."

To, jestli bude film Justice League zábavný stejně jako Avengers zjistíme až 16. listopadu.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat