Milé překvapení, Agents of S.H.I.E.L.D. budou mít další řadu. Powerless naopak dostávají stopku

Jedna dobrá a jedna špatná zpráva.

V posledních dnech se roztrhl pytel s informacemi týkajícími se obnovování a rušení seriálů. Tentokrát jsme se dočkali dvou zpráv, které se týkají komiksových seriálů.

První z nich není moc dobrá, pokus o komediální komiksový seriál nevyšel. Sitcom Powerless stanice NBC se dočká jen a pouze jedné řady, žádná druhá nebude.

Není to kdovíjaké překvapení, sledovanost není zrovna excelentní (v průměru kolem dvou milionů na epizodu) a poslední tři epizody byly staženy z vysílání, což samozřejmě neznačí nic dobrého. A to se také potvrdilo.

Očividně ani to, že se seriál odehrával ve firmě, kterou vlastní Bruce Wayne/Batman, nepomohlo jeho popularitě a zájem byl nevalný.

Teď ale milá informace, přestože ani sledovanost Agents of S.H.I.E.L.D. stanice ABC není zrovna skvělá (seriál by si rozhodně zasloužil mnohem více diváků) a upřímně jsem se obával o osud seriálu, objevila se zpráva, že tahle komiksová série dostane pátou řadu.

Je škoda, že začátek první série byl nemastný neslaný, což vedlo k výraznému úbytku diváků. Kvalita totiž šla raketově nahoru, ale valná část publika už se nevrátila. Třeba se to ale změní v případě páté řady. Já v to určitě doufám.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat