Herečka z Justice League nevěří, že film bude lepší než Avengers

Zajímavé a odvážné tvrzení.

Firmy DC a Marvel jsou nejen největšími rivaly, pokud jde o komiksy, ale také ve filmovém světě se každá ze společností snaží získat navrch. A aniž bych chtěl vyvolávat plamenné diskuse, tak si dovolím tvrdit, že Marvel je na tom o něco lépe.

Velkou zásluhu na tom mají i týmovky Avengers, které jsou velkolepé a veleoblíbené, ale DC se nechce krčit v koutě a tak hodlá vyslat mezi diváky vlastní týmovku a to Justice League, která má být odpovědí právě na Avengers.

Napjatě se tak očekává, jak na tom film bude. Přece jen Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) byl přijat trošku rozpačitě, takže mají lidé určité obavy, jestli na tom bude Justice League lépe. A fandy asi moc nepotěší vyjádření herečky Diane Lane, která ztvárňuje Supermanovu adoptivní matku Marthu Kent (objeví se i v Justice League). Ta dostala otázku, jestli může prozradit nějaké spoilery a zda si myslí, že je Justice League lepší než Avengers. A její odpověď byla překvapivě upřímná:

"Ne a ne. Krátké, ale upřímné. Nerada vás zklamu."

Popravdě mě takové vyjádření zarazilo. Očekával bych, že herečka, která působí ve filmech od DC bude pět chválu, ať se děje, co se děje, ale nevypadá to tak. Na druhou stranu, neřekla, že film bude horší, jen, že nebude lepší.

Samozřejmě je tu také možnost, že během pořadu Watch What Happens Live with Andy Cohen žertovala, i když by to byl zvláštní vtípek.

Je také na místě upozornit, že sice mohla vidět nějaký sestřih filmu, ale rozhodně ne finální, protože Justice League je ještě několik měsíců od premiéry. Na druhou stranu jistě četla scénář, takže má určitý přehled o tom, jaká Justice League bude.

Jestli jsou její slova pravdivá nebo ne, zjistíme 16. listopadu tohoto roku. Na Avengers: Infinity War se pak můžeme těšit 3. května 2018.

Líbí se vám víc film od Marvelu nebo DC?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat