Živí mrtví: Na The Walking Dead jsem se nevykašlala kvůli jinému seriálu, tvrdí představitelka Sashy

Herečka prozradila, jaký byl pravý důvod jejího odchodu. POZOR, SPOILERY!!!

V závěru sedmé řady The Walking Dead (recenze) se odehrála jedna velká smrt. Konkrétně odešla Sasha (Sonequa Martin-Green). A spekulovalo se o tom, že důvodem byl fakt, že herečka získala hlavní roli v seriálu Star Trek: Discovery.

Ale podle jejích slov to bylo trochu jinak:

"Nemohlo to dopadnout lépe, protože to, k čemu došlo ve Walking Dead už bylo v plánu. Byla to cesta. Bylo to určitě příhodné. A poté, když jsme se blížili k závěru řady, konci natáčení pro danou řadu, objevila se příležitost v podobě Star Treku. A vím, že si někteří lidé mohou myslet, že jsem opustila Walking Dead, abych pracovala na Star Treku, ale takhle to nebylo. Bylo to poté, co skončilo Walking Dead, když se přišla tahle příležitost."

Sasha by tedy zemřela, i kdyby její představitelka nezískala jinou roli. A herečka má pravdu, spousta lidí si myslela, že Sasha byla zabita právě proto, že byla Sonequa obsazena do jiného seriálu (podle zákulisních zdrojů nemají herci z Živých mrtvých dovoleno působit v dalším seriálu, dokud jsou v The Walking Dead).

Nakonec to pro Sonequa tedy dopadlo velmi dobře. Jedna práce skončila, druhá se objevila.

Zatím není jasné, kdy bude mít Star Trek: Discovery premiéru, původně to mělo být už na začátku roku, poté v květnu a teď se spekuluje o létě.

Líbilo se vám, jak se seriál rozloučil se Sashou?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat