Živí mrtví: Co říká Sonequa Martin-Green na to, jak to dopadlo se Sashou?

Jak je spokojena s jejím osudem? POZOR, SPOILERY!!!

Jednou z nejsilnějších (a že jich moc nebylo) stránek finále sedmé řady The Walking Dead byla dějová linka se Sashou (Sonequa Martin-Green). Dalo se očekávat, že to s touhle postavou nedopadne dobře, její představitelka ztvární jednu z hlavních rolí v novém seriálu Star Trek: Discovery a tak se předpokládalo, že Živé mrtvé opustí. Stalo se. Sasha zemřela a vcelku zajímavě. Ale co si o tom, jak skončila, myslí její představitelka?

"Prostě to působilo správně. Působilo to uceleně. Bylo to docela poetické, když jsem zjistila, jak k tomu dojde. Měla jsem dojem, že je to perfektní konec pro můj příběh, perfektní vyvrcholení mého života. Měla jsem pocit, že všechny cesty vedly k tomuto momentu, místu naprosté nesobeckosti. Působilo to perfektně. Byl to krásný způsob odchodu, bylo to poprvé, co jsme fandili chodci. Krásné to bylo také proto, že jsem to vnímala tak, že její duch válečníka stále žije. I po smrti jsem stále bojovala, protože jsem si uvědomila svůj účel. Bylo mi to odhaleno. Všechno předtím byl pud sebezáchovy, obranný mechanismu, jednoduše posedlost sama sebou. A v průběhu cesty mě jako Sashy, jsem dospěla k bodu, kdy jsem si řekla, ´Dobře, teď mám vyšší poslání, které je větší než já, které je ve jménu budoucnosti a já ho splním i po smrti." 

Ano, odchod Sashy byl zvládnut dobře, sice byl zbytečně roztahaný, ale docela emocionální, milý, ale ne příliš laciný. Povedlo se to. A řekněme si to na rovinu, spousta jiných postav tak zajímavou smrt neměla.

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE FINÁLE SEDMÉ ŘADY THE WALKING DEAD

Jak se vám líbilo, co scenáristé provedli s dějovou linou Sashy?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat