Komiksové střípky: Chystá se nový komiksový seriál s nejdivnější postavou od Marvelu. A kdy začne natáčení 3. řady Daredevila?

Na co se mohou těšit komiksoví fandové?

Nemáte dost komiksových seriálů? Není problém, připravuje se další. Ovšem tentokrát ne hraný, ale animovaný. Svou sérii dostane tým New Warriors známý z komiksů od Marvelu.

Jde o skupinu mladistvých superhrdinů, jejíž složení se samozřejmě mění (to je v komiksech běžné) a není jasné, jakou sestavu nabídne seriálová verze. Tedy jeden člen je známý a to velmi unikátní hrdinka Squirrel Girl (Veverčí dívka).

Zatím se o seriálu ví to, že první řada bude mít 10 zhruba půlhodinových epizod a objeví se v průběhu roku 2018 na stanici Freeform. Těšit se prý máme na komediální nádech.

Pokud máte zájem o temnější a krvavější komiksový projekt, tak určitě nepohrdnete třetí řadou Daredevila. Datum premiéry sice známo není, ale prozrazeno bylo, že natáčení začne tento rok. O tuto informaci se podělil představitel hlavního hrdiny sympaťák Charlie Cox:

"Udělám to později tento rok. Vrátíme se a natočíme to."

Aktuálně se netuší, na které nové postavy se v nové sérii můžeme těšit, ale Charlie se už v minulosti nechal slyšet, že by v seriálu rád viděl Bullseye. A není sám, určitě by jeho přítomnost ocenila spousta diváků. Patříte mezi ně?

Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat