Komiksové střípky: Black Panther navštívil smrtelně nemocného fanouška a do Arrowa se vrací důležitá postava

Komiksové zajímavosti.

Někteří herci se sice rádi tváří, že jsou něco extra, ale jiní jsou fajn lidé, kteří si na nic nehrají. A očividně mezi ně patří i Chadwick Boseman, představitel Black Panthera v marvelovském filmovém universu.

A stejně jako někteří jeho kolegové, i Chadwick se rozhodl udělat radost nemocnému fanouškovi. Konkrétně Ianu Hopgoodovi, který bohužel trpí smrtelnou formou rakovinu mozku. Herec se za mladíkem zastavil v nemocnici, aby mu zlepšil den.

SOUVISEJÍCÍ: REŽISÉRKA WONDER WOMAN BOJUJE ZA TO, ABY SMRTELNĚ NEMOCNÁ FANYNKA VIDĚLA FILM DŘÍVE

Což se povedlo. Zaprvé, Ian je velký fanoušek Black Panthera, takže měl z návštěvy Chadwicka velkou radost a zadruhé, herec s ním strávil celé odpoledne, nejen pár minut.

Fotografie z návštěvy si můžete prohlédnout tady.

Film Black Panther bude mít premiéru 15.2.2018.

Do Arrowa se vrací oblíbená postava

Jak se zdá, finální díly páté řady Arrowa se ponesou ve znamení návratů. Těšit se můžeme na Deathstrokea (Manu Bennett), ale i na dalšího legendárního záporáka a to Malcoma Merlyna (John Barrowman). Prozradila to producenta Wendy Mericle:


"Bude obrovským faktorem, který povede k finále. Tato řada je hlavně o odkazu a Malcolmovo zapojení je určitou nezbytností pro Oliverův pohled na dění z důvodu toho, co pro něj Malcolm znamená a co znamená pro Theu. Je to vynikající příběh, protože v něm bude spousta akce, ale také bude mít určitý druh emocionálního podtextu, který povede k opravdu velkému momentu pro Olivera. Myslím, že je to skvělý příběh k odvyprávění a je to skvělý materiál, který bude John hrát."

Rozhodně to vypadá, že závěrečné díly páté řady budou stát za to. Ostatně, zápletka s Prometheem je povedená, takže všichni asi doufáme, že její ukončení bude stát za to.

Zdroj: CBR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat