Režisérka Wonder Woman bojuje za to, aby smrtelně nemocná fanynka mohla vidět film dříve

Milé gesto.

Do premiéry komiksovky Wonder Woman zbývá ještě pár měsíců, premiéra se odehraje 1. června. To není příliš vzdálená budoucnost, ale bohužel, pro někoho je to možná více času, než má k dispozici.

Například pro jednu velkou fanynky téhle komiksové hrdinky Wonder Woman jménem Melissa, která bohužel trpí rakovinou ve čtvrté fázi a není jasné, jak dlouho tu ještě bude.

Právě proto vzniklo hnutí, které se snaží docílit toho, aby jí bylo umožněno zhlédnout film dříve, než dorazí do kin. A podporu téhle akci vyjádřila i režisérka Wonder Woman Patty Jenkins. Na Twitteru uvedla, že se velmi snaží to vyřešit a ona a její spolupracovníci si přejí, aby měla Melissa šanci film vidět.

Za kampaní stojí Melissina sestra Karyn Bradley a jak je vidět, její přání nezůstalo bez odezvy. Pokud bych mohl hádat, tak předpokládám, že by to mohlo vyjít. Film je pár týdnů od premiéry, takže už je fázi, kdy se dá promítat.

A nebylo by to poprvé, co by filmová studia, tvůrci a herci splnili přání umírajícímu člověku. Tak držím palce, ať to vyjde i tentokrát.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat