Fantastická zvířata a kde je najít 2: Mladého Brumbála si zahraje Jude Law

A je to venku.

Fanoušci universa Harry Potter už nějakou dobu tušili, že se v pokračování filmu Fantastická zvířata a kde je najít objeví i mladý Brumbál. Ovšem nebylo jasné, který herec mu propůjčí tvář. Aktuálně ale bylo oznámeno, že studio našlo toho správného herce, který ztvární mladou verzi nejmocnějšího mága světa. A je to volba velmi zajímavá. Bude jím Jude Law.

V prvním dílu se Brumbál neobjevil, ale došla na něj řeč, nicméně ve filmu měl výraznou roli Gellert Grindelwald (Johnny Depp) a není žádným tajemstvím, že s ním měl Albus Brumbál velmi blízký vztah (někteří tvrdí, že milenecký). Dalo se tak očekávat, že Brumbála v některém z chystaných pokračování uvidíme.

To se nyní potvrdilo a studiu Warner Bros. se musí nechat, že vybralo dobře. Jude Law byl dvakrát nominován na Oscara a zvládá jak dramatické, tak role akčnějšího rázu.

Režisér prvního i druhého dílu David Yates je z obsazení Juda samozřejmě nadšený:

"Jude Law je nesmírně talentovaný herec, jehož práce si dlouhodobě vážím a nemůžu se dočkat, až budu mít konečně možnost s ním spolupracovat. Vím, že skvěle zachytí všechny překvapivé aspekty Albuse Brumbála, tak jak je J. K. Rowling odhalila v této odlišné etapě jeho života."

Fantastická zvířata a kde je najít 2 se v kinech objeví 15. listopadu 2018.

Co říkáte na obsazení Juda Law?

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat