Daniel Craig možná nepověsí roli Jamese Bonda na hřebík. Zřejmě si ho ještě jednou zahraje

Nebylo by to špatné.

Když bylo před lety oznámeno, že Daniel Craig ztvární agenta 007 bylo dost těch, kteří peskovali, až to pěkné nebylo. Ne, že by se jim mohl někdo divit, Craig se výrazně lišil od předchozích představitelů agenta Jejího veličenstva. Spíše vypadá jako ideální představitel ruského mafiána.

Daniel ale požádal diváky, ať mu dají šanci. A nakonec se ukázalo, že je jako Bond vynikající. Proto bylo mnoho lidí docela zklamaných, když se herec nechal slyšet, že už si roli zopakovat nehodlá a Spectre (2015) bylo jeho poslední bondovkou.

Teď se ale objevily informace, že se producentka Barbara Broccoli snaží herce přesvědčit, aby se vrátil a ten to prý zvažuje a to docela vážně. I když s tou podmínkou, že to bude opravdu jeho poslední film, ve kterém bude pít protřepaný, ale nezamíchaný drink.

Zatím ještě nebyla uzavřena smlouva, ale podle všeho to vypadá nadějně. Broccoli umí být velmi přesvědčivá, právě ona přispěla k tomu, že se Sam Mendes vrátil jako režisér v případě zmíněného filmu Spectre, přestože po Skyfall (2012) oznámil, že další díl natočit nehodlá.

Tak snad to vyjde a Daniela ještě jednou uvidíme jak v elegantním obleku nasedá do svého naleštěného Aston Martina.

Zdroj: Page Six
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat