Dáme publiku nejlepší souboj všech dob, láká na spin-off k Rychle a zběsile Rock

Tak to jsme zvědaví.

Není úplnou novinkou to, že se zvažuje spin-off k sérii Fast & Furious, ve kterém by se pozornost soustředila na Lukea Hobbse (Dwayne Johnson) a Deckarda Shawna (Jason Statham). Přípravy jsou sice jen v počátcích a nebylo oficiálně potvrzeno, že se určitě dočkáme, ale Dwayne Johnson i tak na Instagramu slibuje velké věci:

"A nakonec velký velký pokřik na jedno konkrétního plešatého čaj pijícího lívance konzumujícího, ´Bůh ochraňuj královnu´ zpívajícího Jasona Stathama. Jednoho pěkného dne dáme publiku to, co chce a za co bojuje. A bude to nejlepší souboj v historii filmu. Budeme pít jako bratři, až si budeš ošetřovat svá zranění, protože ti kopnu zuby tak hluboko do krku, že si budeš muset strkat kartáček do zadku, aby sis je vyčistil. Díky, že ve mě věříš, brácho a na to, že se publikum vždy pobaví."

Asi jste si všimli, že Rock použil frázi z Rychle a zběsile 8 a právě v tomto filmu měli oba herci výraznou roli a jejich postavy byly velmi dobře přijaty. Bylo by tak velkým a pro mnohé nemilým překvapením, pokud by jejich vlastní film dříve nebo později nevznikl.

SOUVISEJÍCÍ: KTERÝ SKVĚLÝ MOMENT NEBYL VE SCÉNÁŘI K RYCHLE A ZBĚSILE 8, ALE STEJNĚ SE DOSTAL DO FILMU?

Stáli byste o něj?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat