Představitelka Gamory možná omylem "vykecala" název Avengers 4

Jedno slovo a šílí kvůli tomu půlka filmového světa.

Zatímco třetí Avengers už název mají, jejich podtitul zní Infinity War, čtyřka zatím oficiální jméno nemá. Původně byla označována jako Infinity War 2, ale to dál neplatí.

Ovšem, Zoe Saldana alias Gamora z Guardians of the Galaxy nedávno pronesla zdánlivě neškodnou větu, kdy oznámila, že štáb Strážců Galaxie skončil s natáčením pro Avengers: Infinity War, ale vrátí se kvůli "Gauntlet".

Pokud se o zajímáte o takzvané Kameny nekonečna, kolem kterých se točí většina filmů od Marvelu, tak víte, že Infinity Gauntlet je rukavice, po které pase Thanos (Josh Brolin). Jedná se o slušivý kousek, do kterého je možné zasadit Kameny nekonečna a díky tomu získat téměř neomezenou moc.

A začalo se tak zběsile spekulovat o tom, že by další Avengers mohli nést jméno Infinity Gautlet. Zanedlouho ale přispěchal režisér Guardians of the Guardians James Gunn, aby vše uvedl na pravou míru:

"To není název. Hádám, že se Zoe prostě jen přeřekla. Dnes budu se Zoe mluvit a umím si představit, že se Zoe jen spletla a místo ´Infinity War´ řekla ´Infinity Gauntlet."

Těžko říct, co si o tom myslet. Je možné, že se Zoe zmýlila, o Gauntlet se na natáčení asi mluví hodně, ale zase se tvůrci tomu, že film dorazí do kin pod názvem Avengers: Infinity Gautlet nějak moc brání, což je podezřelé.

Ale přiznám se, že mě až tolik netrápí, jestli to bude oficiální název nebo ne, hlavní je, abychom se dočkali epické podívané. A o to se asi nemusíme bát.

Infinity War bude mít premiéru 3. května 2018. Infinity Gauntlet, pardon, čtvrtí Avengers 2. května 2019.

Zdroj: Yahoo
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat