Živí mrtví: Pořídí si Michonne a Rick caparta?

Co na to představitel Ricka?

Už nějaký ten pátek jsme svědky toho, že se Rick (Andrew Lincoln) a Michonne (Danai Gurira) mají rádi. A to rádi znamená, že si občas zaskotačí v posteli. Takové věci někdy vedou k tomu, že se rodí děti. Je to možné i v tomto případě? Dočká se Carl (Chandler Riggs) exotického sourozence? A stál by o to Rick? Na to odpovídal Andrew Lincoln:

"Jasně. Bezpochyby. Myslím, že smyslem je začít znovu, restart a je to o budoucnosti a samozřejmě nové generaci a pokud vím, je více nemrtvých než lidí a to o dost. Je to o tom, abychom znovu obydleli svět. Myslím, že jsou skvělým párem a mám dojem, že on by neváhal. A také, možná v některé z následujících epizod, by mohlo dojít k časovému skoku vpřed a možná to připraví půdu pro to, aby na tom začali pracovat."

Tak třeba se dočkáme toho, že se z The Walking Dead vyklube pravověrné drama o milující rodině. Ale snad ne, už takhle někdy scenáristé příliš tlačí na pilu a z některých epizod dělají hrozně "filozofické" etudy zkoumající nitro některých hrdinů a záporáků. A obvykle to není úplně zábavné.

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NOVÉHO DÍLU THE WALKING DEAD

Myslíte, se v seriálu dočkáme dalšího caparta?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat