Tomb Raider: Zápletka a první fotografie z videoherního filmu

O čem bude plánovaný reboot?

Prsatá archeoložka se dočká dalšího filmového dobrodružství. Hlavní roli po Angelině Jolie převzala Alicia Vikander a právě tu můžete vidět na první fotografii z filmu, který se bude jmenovat jednoduše Tomb Raider.



Byla také uvolněna zápletka filmu:

"Sedm let poté, co zmizel její otec, Lara, které je 21 let, odmítá převzít správu nad globálním obchodním impériem, místo toho rozváží zásilky na kole v Londýně a také navštěvuje semináře na vysoké škole. Postupem času se rozhodne vyšetřit zmizení jejího otce a vydává se na poslední místo, kde byl spatřen: kobku na ostrově někde u pobřeží Japonska. Situace se ale vyhrotí a Lara, vyzbrojená pouze svou bystrou myslí, slepou vírou a nezdolným duchem, se musí naučit, jak překonat své vlastní hranice během cesty do neznáma. Pokud přežije nebezpečné dobrodružství, posílí ji to a získá právo na jméno ´Tomb Raider."

A co vůbec oceněnou herečku Alicii Vikander vedlo k tomu, aby přijala roli ve videoherním filmu? Přece jen, jde o žánr, ve kterém nenajdeme zrovna hromadu povedených kousků...

"Když jsem byla požádána, abych přijala tuhle roli, byla jsem opravdu nadšená, Lara Croft je skutečně ikonickou postavou. Myslím, že se s ní lidé mohou ztotožnit z mnoha různých důvodů, ale pro mě je to především ta skutečnost, že ji vnímám jako vzor pro spoustu mladých žen. Snaží se vydobýt své místo na světě a propojit svou budoucnost s minulostí. Nabízí také fantastickou směsici vlastností - je odolná, chytrá, zranitelná a kromě toho je drsná! Navíc je také odlišná od jiných postav, které jsem hrála v minulosti. Je to zábava snažit se dostat do Lařiny mysli a zdolávat výzvu v podobě fyzické role a právě to mi připadá velmi vzrušující."

Nový Tomb Raider má premiéru naplánovanou na 15. března 2018.

Líbí se vám Alicia jako Lara?

Zdroj: Vanity Fair
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat