Justice League: Kde je kruci Superman? Proč není vidět v ukázkách?

Muž z oceli hraje na schovku.

Před pár dny jsme měli možnost vidět trailer na komiksovsku Justice League. A nebyl rozhodně špatný, ovšem, něco v něm chybělo. Lépe řečeno někdo. Řeč je o Supermanovi (Henry Cavill). Mluví se o tom, že se ve filmu objeví, ale v upoutávce k vidění nebyl. Co s ním tedy je?

Clark Kent/Superman v Batman vs Superman (2016) zemřel, ale v jedné z bonusových scén bylo naznačeno, že to s ním nakonec nebude tak vážné. Ostatně, málokdo asi čekal, že Superman zůstane mimo dění.

Ovšem, mnozí jsou nervózní, že se neobjevil v traileru na Justice League. Existuje možnost, že se ve filmu nakonec neukáže?

Existuje, ale je malá. Filmové studio Warner Bros. si možná jeho "vzkříšení" schovává pro další filmy, ale upřímně řečeno tomu příliš nevěřím, protože Justice League bez Supermana by prostě bylo zklamáním a předpokládám, že diváci by byli hodně rozčarování. Superman je jedním z klíčových členů týmu, takže ho vynechat by nebyl šťastný krok.

Jako pravděpodobnější možnost se jeví to, že nás tvůrci pouze napínají a pak nás v kině "překvapí" tím, že se najednou Muž z oceli zjeví způsobem, který lidem vyrazí dech a popcorn z pusy.

Otázkou ale je, jak by mohl být vysvětlen jeho návrat. Pokud budeme hledat v komiksu, o moc moudřejší nebudeme. Dějové linky jsou poměrně spletité a těžko říct, u které by se mohli tvůrci inspirovat.

Magie? Superman z alternativní dimenze? Klon? Možností je spousta. Jistá je ale jedna věc, na oficiálních stránkách je naznačeno, že tým bude mít šest členů. Pět jich bylo odhaleno. A dá se tušit, kdo bude tím posledním, že?

Film má premiéru 16. listopadu.

Máte nápad, jak by mohl být Superman přiveden k životu?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat