Živí mrtví: V nové epizodě byla k vidění brutální smrt. Jak se liší od komiksu?

Byl tu rozdíl? POZOR, SPOILERY!!!

Pokud už jste viděli aktuální díl The Walking Dead, víte, že se v něm odehrála další smrt. Tentokrát to ovšem schytal jeden ze Saviors jménem David (Martinez). Ten udělal ne zrovna moudrý krok a pokusil si užít se Sashou (Sonequa Martin-Green) proti její vůli. Ovšem, nedopadlo to pro něj dobře, protože zasáhl Negan (Jeffrey Dean Morgan).

V komiksu byla ale daný moment trochu jiný. V první řadě se David nepokusil znásilnit Sashu, která v komiksu neexistuje, ale Holly (obyvatelka Alexandrie a milenka Abrahama), za což ho Negan "odměnil" bodnutím do krku.

V seriálu zemřel David stejným způsobem, ale to nebylo vše. Negan předal nůž Sashe s tím, že má na výběr, buď zabít nemrtvého Davida a poté se přidat k Saviors nebo ho nechat, ať ji zbaví života.

Asi nebylo překvapením, jak to dopadlo, Sasha chodce zabila. Ovšem, to jistě neznamená, že odteď bude skákat, jak Negan píská. Přece jen, těžko očekávat, že by se stala jedním z "Neganů" poté, jak skončil Abraham (Michael Cudlitz).

Dá se předpokládat, že se tahle dějová linka vyřeší v závěrečné epizodě sedmé řady The Walking Dead, které se dočkáme už 2. dubna.

Jak myslíte, že to dopadne se Sashou?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat