Thor: Ragnarok - Jaká je zápletka filmu? A proč bude mít Thor nový účes a zbraně?

O čem film bude?

Je to jen pár hodin, co byla uveřejněna zajímavá fotografie týkající se filmu Thor: Ragnarok a už tu máme zápletku. Jak zní?

"Když jsme naposledy viděli Thora na konci Avengers: Age of Ultron, vydal se zjistit, kdo zmanipuloval Avengers. Nakonec se doslechne, že v Asgardu jeho ďábelský bratr Loki (Tom Hiddleston) vystupuje jako jejich ztracený otec Odin (Anthony Hopkins). Lokiho laxní přístup k vládnutí vede ke znovuobjevení uvězněné Hely (Cate Blanchett). Thorův následný střet s Helou vyústí v to, že je uvrhnut na Sakaar, barbarskou planetu, které vládne charismatický ale proradný Grandmaster (Jeff Goldblum). Valkýra (Tessa Thompson), drsná a pití fandící válečnice, která se skrývá na Saakaru, přivede boha před Grandmastera. Thor je donucen stát se gladiátorem, což je důvod pro to, že má nový účes, přijde o své věrné kladivo a místo něj bude mít dva meče." 

Představitel Thora Chris Hemsworth pak dodal, že Thor je fandou valkýr, elitních ženských válečnic. Dá se tak očekávat, že mu Valkýra padne hned do oka.

Ale nebude mít asi moc času na flirtování, protože na Sakaaru se zřejmě utká s Hulkem a následně se také bude muset vypořádat s Helou. A to nebude rozhodně snadné.
Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat