Hra o trůny: Do seriálu míří sportovní hvězda, oznámeno datum premiéry a upoutávka a plakát jako bonus

Zajímavé novinky o fantasy hitu.

Sedmá řada Game of Thrones bude rozhodně netradiční. A to ze spousty důvodů. Jedním z nich bude i fakt, že v ní uvidíme zápasníka Conora McGregora, ale očividně nepůjde o jedinou sportovní hvězdu, které se dočkáme.

Bylo oznámeno, že se můžeme těšit i na profesionálního baseballistu Noaha Syndergaarda, který je znám také jako Thor (ne nadarmo, je to blond čahoun, který opravdu vypadá jako severský válečník).

Zdroj: The New Yorker
Podle všeho nebude mít sportovec příliš velkou roli, ale určitě si ho všimneme. Noah se rozhodl objevit v seriálu hlavně ze dvou důvodů. Prostě a jednoduše Hru o trůny miluje a také chce, aby se baseball stal více virálním. Hodlá docílit toho, aby byl baseball na internetu populárnější. A tohle není špatný způsob, jak toho dosáhnout.

Ve které konkrétní epizodě bude Noah k vidění není zatím jasné. Ale konečně alespoň víme, kdy začne sedmá řada. Bude to 17. července.

Kromě toho se objevil nový plakát a  teaser k sedmé řadě.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Máte neaktuální informace. Včera mezi 20-21 hodinou našeho času televize HBO oficiálně potvrdila datum premiéry na 17. července. Taky byl zveřejněn prvý teaser. Je toho plný internet.

    OdpovědětVymazat