Supernatural: Všimli jste si v seriálu odkazu na Živé mrtvé?

Bezva pomrknutí.

Všichni fandové seriálu Supernatural/Lovci duchů moc dobře vědí, že Jeffrey Dean Morgan, který aktuálně ztvárňuje "sympaťáka" Negana v The Walking Dead, hrál otce hlavních hrdinů Johna Winchestera v seriálu Lovci duchů/Supernatural.

A dalo se čekat, že dříve ději přijdou tvůrci s nějakým odkazem právě na Negana. Je to tady. V epizodě Somewhere Between Heaven and Hell si bystré oko muselo všimnout jednoho zajímavého předmětu.

Jasně, že je řeč o neblaze proslulé baseballové pálce Lucille, kterou se ohání Negan. Rozhodně šlo o milé pomrknutí na fandy obou projektů.

A mimochodem, pokud vás zajímá, zda je možné, že by se Jeffrey do seriálu Supernatural někdy vrátil, tak tady je odpověď jednoho z tvůrců Andrew Dabba, který ji poskytl serveru CB:

"Podívejte, byli bychom velmi rádi. Ale současně je nutné zmínit, že stejně jako v případě toho, že se objevila Mary, musí být vhodný čas, abychom se znovu věnovali tátovi a všemu kolem toho. Myslím, že je to něco, co bychom udělali rádi a Jeffrey je výrazným zastáncem našeho seriálu a také je neuvěřitelný herec... Pro mě to není otázka toho, jestli k tomu dojde, ale kdy k tomu dojde. Ale toto ´kdy´, speciálně, když třináctá řada nabírá na obrátkách a doufejme, že na nich příliš neubere, je ono ´kdy´něčím, o čem ještě musíme rozhodnout."

Vlastně jsem docela mile překvapený. Nejen kvůli tomu, že se v seriálu objevil odkaz na The Walking Dead, ale také z toho, že se zřejmě dočkáme návratu Jeffreyho a s tím jsem příliš nepočítal.

Stojíte o návrat Johna Winchestera?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat