Teorie velkého třesku: Proč ještě nebyla schválena 11. řada? Můžou za to peníze

Situace je poněkud komplikovaná.

Ať už si o The Big Bang Theory myslíte cokoliv (dost lidí si stěžuje, že už to není, co bývalo), tak faktem je, že sledovanost je vynikající. Dalo by se tak předpokládat, že CBS bez mrknutí oka schválí jedenáctou řadu.

Jenže zatím stále nic a má to prostý důvod. Hercům skončily smlouvy, takže vyjednávají o nových a to obvykle není úplně snadný proces. A asi tušíte proč, důvodem jsou mzdy.

To platí i v tomto přídě. Zatímco původní pětice herců s podmínkami v podstatě souhlasila, situace u Melissy Rauch (Bernadette) a Mayim Bialik (Amy) je jiná.

Dámy jsou sice součástí obsazení už od třetí řady, ale ve srovnání s ostatními berou výrazně méně peněz. Konkrétně se jim na účet přikutálí 200 tisíc dolarů za epizodu, zatímco kolegové mají pětkrát víc, tedy pěkný milion dolarů.

A právě ostatní herci se dobrovolně rozhodli, že se vzdají 100 tisíc dolarů ze svého platu, aby Mayim a Melissa mohly dostávat víc.

Prostá matematika říká, že k dispozici bude půl milionu dolaru navíc. Tím pádem by si každá z hereček měla odnést 450 tisíc dolarů za epizodu. To je výrazný nárůst, na druhou stranu, je to polovina toho, co dostávají ostatní (poté, co se vzdali 100 tisíc dolarů).

Otázkou je, zda na to obě herečky kývnou. Ale s ohledem na to, že dosud braly 200 tisíc dolarů předpokládám, že budou souhlasit.

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat