Na délce záleží, Justice League bude zřejmě jedním z nejdelších komiksových filmů všech dob

V kině budeme sedět dlouho.

Není úplně zvykem, že by blockbustery tlačily na pilu, pokud jde o stopáž. Ale u komiksových filmů je situace trochu jiná, ty se nebojí usadit diváky do sedaček třeba na dvě hodiny. A stejně tak chystaná týmovka Justice League nebude něčím, co skončí dříve, než se nadějete.

Na nejznámější filmové a televizní databází IMDb (která se ale může mýlit, nebylo by to poprvé) se objevila informace, která tvrdí, že Liga spravedlnosti bude mít 2 hodiny a 50 minut. Jinak řečeno, (pokud jde o správný údaj) v kinech strávíme celý večer.

SOUVISEJÍCÍ: TRAILER NA JUSTICE LEAGUE

Je ale na místě upozornit, že se na filmu stále ještě pracuje, takže režisér Zack Snyder může provést další úpravy, ale dá se očekávat, že pod dvě a půl hodiny se zřejmě nedostaneme.

Je otázkou, jestli bude tak dlouhá stopáž naplněna kvalitním materiálem. Přece jen, u filmů trvajících déle než dvě hodiny není snadné docílit toho, aby v nich nebyla "vata" a nezáživné pasáže.

Film dorazí do kin 16. listopadu, takže přemýšlejte o tom, že si na 17. vezmete dovolenou, protože z kina budete odcházet hodně pozdě.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat