Hra o trůny: Ví představitel Jona Snowa, jak seriál skončí?

Nebo tápe jako my ostatní?

Všichni se určitě ještě snažíme vyrovnat s faktem, že Game of Thrones bude mít už jen dvě řady. A navíc kratší (sedm a šest dílů).

Diváci i herci se tak začínají připravovat na to, že se příběhy ze Západozemí uzavřou (alespoň na čas, mluví se totiž o spin-offu). A dá se předpokládat, že tvůrci už přemýšlí, jak seriál ukončí. Tuší ústřední hvězdy, jak bude vypadat závěr seriálu?

Kit Harington ne a vypadá to, že ho to vůbec netrápí:

"Z určitého úhlu pohledu je to skvělé, nemít knihu, kterou se inspirovat, protože čekáte na scénáře a netušíte, co hodlají udělat. Věřte mi, dokončil jsem sedmou řadu a jsem připraven počítat dny do chvíle, kdy dostanu scénáře k osmé. Všichni chtějí vědět, jak to dopadne a co se stane a vytvářejí teorie. Pro mě je to skutečně vzrušující nevědět, co se stane, opravdu nevědět, jak to skončí a co se honí v hlavách tvůrců a také být prvním, kdo to zjistí."

Je fakt, že se má alespoň na co těšit. Ještě chvíli nebude vědět, jak Jon Snow a ostatní dopadnou. A dá se předpokládat, že ne všichni se dočkají šťastného konce. Pokud tedy vůbec někdo.

Máte nápad, jak by seriál měl skončit?


Zdroj: Moviefone
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

4 komentářů:

  1. Menší spoiler: tímto vyjádřením právě dokázal, že Jon Snow v 7. sérii nezemře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I kdyby ano, tak ho stejně znovu vzkřísí, ne? :D

      Vymazat
    2. Špatně jsem se vyjádřil :) Chtěl jsem tím říct, že bude žít i v 8. sérii. To jestli zemře nebo ne je jiná věc :)

      Vymazat