Komiksové střípky: Režisér Spider-Mana spolupracuje na Avengers 3. Fotka nového superhrdiny Black Lightning


A co čekat od Vanessy v Deadpoolovi 2?

Kvůli Spider-Manovi (Tom Holland) se pustily firmy Sony a Marvel do spolupráce. Pavoučí muž se představil v Captain America: Civil War (2016), Marvel pak vypomáhá se sólovkou Spider-Mana s podtitulem Homecoming a navíc se očekává, že se Spider-Man objeví v Avengers: Infinity War.

A vypadá to, že právě na Infinity War bude kromě režisérů bratrů Russoových překvapivě dohlížet i režisér Spider-Mana Jon Watts. Proč? Jon má vysvětlení:

"Ano, všichni jsou si vědomi toho, co se děje v dalších filmech. Takže pokud se jedna věc změní, chcete se ujistit, že to nebude mít dramatický dopad na váš film. Ale ano, teď je to vše na Russoových". 

A pánové to určitě zvládnou, režírovali dva zatím poslední díly Captain America a ty byly velmi povedené.

Spider-Man má premiéru 6. července, první díl Infinity War 3. května 2018.

Příští rok bychom se také měli dočkat druhého dílu Deadpoola, ve kterém se vrátí také Vanessa v podání Moreny Baccarin. Právě tahle sympatická herečka se rozpovídala o tom, co by pro svou postavu chtěla:

"Ráda bych viděla vývoj téhle postava a to, jak se stala, čím je. Také si myslím, že je velmi zajímavé sledovat její vztah s Wadem poté, co se odehrálo. Změnu celého jeho chování. A prostě to, jak bude pokračovat jejich vztah."

V komiksu se z Vanessy vyklube superhrdinka Copycat, která dokáže měnit podobu a napodobovat schopnosti druhých. Dojde k tomu i ve filmu?

"Pochopitelně všichni chtějí vidět Copycat. Netuším, jestli jde o něco, na čem pracují nebo ne."

Budeme se prostě muset nechat překvapit.

Tohle bude nabité

Pokud jde o komiksové seriály, tak jich stanice The CW nabízí hromadu. A bude jich víc. Pracuje se na novém projektu nazvaném Black Lightning. Hlavním hrdinou je učitel Jefferson Pierce, který žije klidný život, ale poté, co se jeho dcera rozhodne bojovat proti zločinu a jeden ze studentů má problémy s gangem, rozhodne se vrátit na dráhu superhrdiny.

Mezi schopnosti Black Lightninga patří možnost absorbovat, generovat a ovládat elektřinu. Postavu ztvární Cress Williams a jak bude vypadat v kostýmu zjistíte z nové fotografie, která dává jasně vědět, že jde o podívanou od stanice The CW. Ta má totiž unikátní styl, pokud jde o promofotografie.

Zatím není jasné, kdy by se seriál měl dostat na obrazovky.



Zdroj: Fandango
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat